U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Interieur- en Stijladvies

Interieur- en Stijladvies

U wilt renoveren of gaat bouwen- of u wilt gewoon een frisse, nieuwe look in huis?

Dan moet u belangrijke beslissingen nemen en zowel een ontwerp alsook de afwerking en accessoires kiezen.
Een goede planning en professioneel advies is dan erg welkom.

Waar de moderne keuken gezien wordt als het hart van het huis, is de badkamer een plaats waar we kunnen ontspannen en tot rust komen.
In de afgelopen dertig jaar besteden huiseigenaars meer budget aan de badkamer en stijgt ook het aantal badkamers per huis. Het ontwerpen van de verhoudingen en de grootte van uw badkamer hebben een invloed op het gevoel en de flow. De juiste kleurenselectie bepaalt de stemming. Het zijn de kleine details die een grote impact maken.

HomeFashion helpt u om de perfecte badkamer op uw maat te ontwerpen. Onze diensten omvatten:

Kleur- en decoratieadvies
Samen met u kiezen wij de kleuren en materialen die bij uw algemene visie van uw woning passen; esthetisch en functioneel.

Accessoiresselectie
Wij adviseren u over producten en zoeken deze bij de passende leverancier conform uw budget en wensen en werken het project volledig op maat bij uw thuis af!

Hoe werkt het?
Na een kennismakingsgesprek op locatie gaan wij even de sfeer proeven, het huis echt zien en voelen, kijken hoe de lichtinval is en wat uw wensen zijn. Het maakt ons advies nog persoonlijker en optimaal afgestemd op u en uw huis. Of u nu kiest voor scandinavisch, modern of klassiek. HomeFashion vindt de passende oplossing voor u. Wij werken een stijladvies op papier uit en komen nogmaals terug langs met kleurstalen en productstalen zodat U zich al een beeld kan vormen. Pas als alles volledig naar wens is, komen wij in een laatste fase de ruimte inkleden en afwerken.

HomeFashion is gespecialiseerd in badkamers, maar wij doen tevens ook interieurstyling voor alle andere ruimtes in het huis!

Wenst u meer informatie over deze service en de tarieven? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: info@homefashion.be of bel ons op 0032-479-531799.

 

modern1

modern2

modern3

scandi
    

mix

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onze merken